Supă de roșii cu lacrimă și împarte pâine cu brânză
![Supă de roșii cu lacrimă și împarte pâine cu brânză](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/214498.webp?v=1708597674)
Supa de roșii cu lacrimă și împărtășește pâinea brânză este o vegetarian felul principal. O porție conține 541 calorii, 12g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la BBC Good Food are 17 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cap la magazin și ridica oregano, g cutii de roșii de prune, jumătate de grăsime CR fra fra fra FRA, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Pâine brânză cu sos de roșii prăjite, Supă De Roșii Brânză Cu Cartofi, și Supă slabă de roșii cu Orzo Cheesy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz 6.Alcătuiți amestecul de pâine după instrucțiuni de ambalare, apoi întindeți-l într-un 30 x 40cm dreptunghi.
Se întinde peste 75g de usturoi și jumătate de oregano, apoi se presară brânza și se rostogolește ca un rulou elvețian.
Tăiați în 8 felii uniforme și transferați-le într-o formă rotundă bine unsă de 23 cm și aranjați7 în jurul exteriorului, 1 în mijloc.
Ungeți cu orice unt rămas. Acoperiți cufolie alimentară unsă și lăsați într-un loc caldsă umflați în timp ce faceți supa. O datădublat în dimensiune, coaceți pâinea timp de 25-30 de minute.
Încălziți untul de usturoi rămas în apan până la spumare.
Adăugați ceapa șimorcovi și gătiți până se înmoaie.
Se toarnă roșiile, se sfărâmă peste cubul de stoc, se adaugă restul de oregano și se fierbe timp de aproximativ 20 de minute, apoi se amestecă în CR. Amestecați și condimentați – poate avea nevoie de un vârf de zahăr dacă are un gust ușor acid.
Adăugați suficientă apă clocotită pentru o consistență bună a supei și păstrați-o la foc blând până când pâinea este gata.