Supă de roșii cu crutoane de lilieci
Supa de roșii cu crutoane de lilieci este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 254 calorii. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă destul de ieftină pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină groasă, bulion de pui, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Rețete similare includ Supă de roșii cu crutoane de lilieci, Supă de roșii cu crutoane Cheddar, și Supă de roșii cu crutoane de parmezan.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de bucăți F. Folosind un tăietor de biscuiți în formă de liliac de 4 1/2 inci, tăiați 2 forme din fiecare felie de pâine.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți 5 până la 6 minute, rotind o dată, până la prăjit. Se răcește complet.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, gătiți slănina până când este crocantă; scurgeți pe prosoape de hârtie. Crumble bacon; pus deoparte. Gătiți șalotele și usturoiul în picături de slănină la foc mediu, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Adăugați roșii, bulion, busuioc, cimbru, miere și piper.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți neacoperit 10 minute, amestecând ocazional. Se amestecă slănina.
Acoperiți fiecare castron de supă cu un cruton de liliac chiar înainte de servire.