Supă De Roșii Cu Brânză Mai Bună Decât Cea La Grătar

Supă De Roșii Cu Brânză Mai Bună Decât Cea La Grătar
Supa de roșii cu brânză mai bună decât cea la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă face 4 porții cu 278 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de roșii la grătar cu crutoane de brânză la grătar (+Panini Press Giveaway de la Sargento!), Brânză La Grătar-Supă De Roșii, și Supă de roșii și brânză la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și uleiul de măsline împreună într-o oală mare la foc mediu; sotati ceapa si morcovul pana se inmoaie, 4-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați usturoi, sare, piper și fulgi de ardei roșu; gătiți și amestecați până la parfum, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se amestecă roșiile zdrobite, sucul de roșii și roșiile tăiate cubulețe în amestecul de ceapă; se aduce la foc mic. Reduceți căldura, amestecați zahărul în amestecul de roșii și fierbeți până se încălzește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați smântână și fierbeți până se încălzește, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5
Adăugați busuioc în supă și gătiți până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
6
Serviți chunky sau piure cu un blender de imersie.
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista