Supă de roșii cu ardei prăjiți, usturoi și ceapă cu crutoane de brânză Gruyere la grătar

Supă de roșii cu ardei prăjiți, usturoi și ceapă cu crutoane de brânză Gruyere la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de roșii cu ardei prăjiți, usturoi și ceapă cu crutoane de brânză Gruyere la grătar. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 527 calorii. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de herbes de provence, sos de roșii, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Supă Cremoasă De Roșii Cu Usturoi Cu Crutoane De Brânză La Grătar, Ceapă Prăjită Cu Crutoane Gruy Otrivre, și Supă de roșii prăjită cu crutoane de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați ceapa pe o foaie de copt și îmbrăcați ușor cu EVOO și condimentați liberal cu cimbru și sare și piper. Îmbrăcați usturoiul cu EVOO, sare și piper, apoi înfășurați usturoiul în folie și pliați marginile pentru a asigura o pungă. Prăjiți ceapa până când este fragedă și aurie, 30 de minute, întorcându-se o dată. Prăjiți usturoiul până când este foarte moale, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Tăiați ardeii peste o flacără deschisă pe plită sau sub un pui de carne fierbinte (odată ce ceapa și usturoiul sunt îndepărtate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Așezați ardeii carbonizați într-un bol, acoperiți și răciți pentru a-l manipula. Ștergeți pielea de ardei cu un prosop. Semințe și tăiați grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Răciți usturoiul pentru a-l manipula, apoi strângeți căței de usturoi departe de piei și într-un castron de procesor de alimente. În două loturi, adăugați ceapa, usturoiul, ardeii, stocul și roșiile. Puree până la destul de neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați piureul într-o oală cu passata și condimentați cu herbes de Provence și adăugați busuiocul rupt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
PasataPasata
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Încălziți supa și fierbeți pentru a se îngroșa puțin și combinați aromele, aproximativ 20 de minute. Reglați sarea și piperul. Se răcește și se dă la frigider pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
1
Pentru a servi, încălziți supa la foc mediu și preîncălziți o tigaie la foc mediu. Ungeți toată pâinea pe o parte cu untul înmuiat. Faceți sandvișurile cu brânză cu părțile cu unt orientate spre exterior. Grătați sandvișurile până devin aurii și crocante pe fiecare parte. Tăiați în pătrate de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Serviți supa în boluri puțin adânci și acoperiți fiecare cu câteva crutoane de brânză la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista