Supă de roșii cu ardei prăjiți, usturoi și ceapă cu crutoane de brânză Gruyere la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de roșii cu ardei prăjiți, usturoi și ceapă cu crutoane de brânză Gruyere la grătar. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 527 calorii. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de herbes de provence, sos de roșii, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Supă Cremoasă De Roșii Cu Usturoi Cu Crutoane De Brânză La Grătar, Ceapă Prăjită Cu Crutoane Gruy Otrivre, și Supă de roșii prăjită cu crutoane de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Așezați ceapa pe o foaie de copt și îmbrăcați ușor cu EVOO și condimentați liberal cu cimbru și sare și piper. Îmbrăcați usturoiul cu EVOO, sare și piper, apoi înfășurați usturoiul în folie și pliați marginile pentru a asigura o pungă. Prăjiți ceapa până când este fragedă și aurie, 30 de minute, întorcându-se o dată. Prăjiți usturoiul până când este foarte moale, 35 până la 40 de minute.
Tăiați ardeii peste o flacără deschisă pe plită sau sub un pui de carne fierbinte (odată ce ceapa și usturoiul sunt îndepărtate).
Așezați ardeii carbonizați într-un bol, acoperiți și răciți pentru a-l manipula. Ștergeți pielea de ardei cu un prosop. Semințe și tăiați grosolan.
Răciți usturoiul pentru a-l manipula, apoi strângeți căței de usturoi departe de piei și într-un castron de procesor de alimente. În două loturi, adăugați ceapa, usturoiul, ardeii, stocul și roșiile. Puree până la destul de neted.
Adăugați piureul într-o oală cu passata și condimentați cu herbes de Provence și adăugați busuiocul rupt.
Încălziți supa și fierbeți pentru a se îngroșa puțin și combinați aromele, aproximativ 20 de minute. Reglați sarea și piperul. Se răcește și se dă la frigider pentru o masă înainte.
Pentru a servi, încălziți supa la foc mediu și preîncălziți o tigaie la foc mediu. Ungeți toată pâinea pe o parte cu untul înmuiat. Faceți sandvișurile cu brânză cu părțile cu unt orientate spre exterior. Grătați sandvișurile până devin aurii și crocante pe fiecare parte. Tăiați în pătrate de mărimea mușcăturii.
Serviți supa în boluri puțin adânci și acoperiți fiecare cu câteva crutoane de brânză la grătar.