Supă De Roșii Cu Aragaz Lent
Supa de roșii cu aragaz lent ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 213 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, sos Worcestershire, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Supă De Busuioc De Roșii Cu Aragaz Lent, Supă De Roșii Curry Cu Aragaz Lent, și Supă De Busuioc De Roșii Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Ceapa de piure într-un blender sau robot de bucătărie împreună cu suficiente roșii pentru a produce aproximativ 4 căni de piure de roșii.
Se toarnă piureul într - un aragaz lent de 4 până la 5 litri împreună cu bulion, zahăr brun, busuioc, Worcestershire și pudră de cacao. Acoperiți și gătiți la 6 până la 8 ore.
Cu zece minute înainte de servire, amestecați laptele evaporat și untul; condimentează cu sare și piper.
Încălziți încă 10 minute și serviți.