Supa de roșii condimentată cu India ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 104 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar maro, semințe de chimen, chili serrano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Supă de roșii răcită cu condimente indiene cu carne de crab, Supă de roșii prăjită cu năut condimentat Indian și foc, și Salsa De Roșii Condimentată Indiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere. Într-un robot de bucătărie, rotiți usturoiul și chili-ul până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și pulsul până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Răzuiți într-un castron mare și amestecați castraveți și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Tăiați un X în fundul fiecărei roșii și scufundați-l în apă clocotită până când coaja începe să se onduleze înapoi, aproximativ 30 de secunde. Clătiți sub apă curentă rece până se răcește. Puneți o strecurătoare peste bol cu amestec de ceapă. De lucru peste strecurătoare, trageți coji de pe roșii și se taie și se aruncă miezuri. Stoarceți ușor sucul și semințele din roșii. Apăsați semințele pentru a extrage sucul; aruncați semințele. Pe o placă de tăiere cu un suc bine, roșii tocate; se toarnă orice suc care se colectează în filtru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Cafea Fierbinte Tare Caldă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Carne Măcinată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați roșiile tocate în castron cu amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-un castron mic, amestecați concentratul de tamarind cu 1/4 cană de apă caldă. Se amestecă în amestecul de roșii, împreună cu coriandru, mentă și ghimbir. Într - o tigaie antiaderentă de 6 până la 8 inci la foc mediu, amestecați chimenul măcinat până când este parfumat, 2 minute; adăugați la supă. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Tamarind
Chimen Măcinat
1 Kg Tortillas De Maíz
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Supă de oală în boluri; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1/4 cană de iaurt. Într-o tigaie antiaderentă de 1 până la 2 litri, care are un capac etanș, combinați ulei, Semințe de chimen, semințe de muștar și semințe de nigella. Se pune la foc mare și se amestecă până când condimentele încep să apară, 30 de secunde până la 1 minut. Acoperiți și agitați energic până când popping începe să scadă, 1 până la 2 minute. Puneți semințele fierbinți în mod egal peste supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat