Supa de roșii carbonizate cu Mozzarella topită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 746 calorii, 25g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,53 USD pe porție. 86 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, usturoi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 38 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Mozzarella topită cu ciuperci și ierburi, Salsa Lime pui cu mozzarella topită, și Pui La Grătar Cu Spanac Și Mozzarella Topită.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți o tigaie mare din fontă și adăugați uleiul de canola. Când uleiul începe să fumeze ușor, adăugați roșiile într-un singur strat. Se condimentează cu sare, după gust și se adaugă zahărul. Doriți să blisterați ușor pielea, extragând apă din roșii, pentru a le intensifica aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Tomate
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați vermutul. Continuați să gătiți la căldură scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
4
Într-o oală de supă, încălziți 1 lingură de ulei de măsline și adăugați usturoiul, șalotele și fulgii de ardei roșu. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați oregano și amestecați pentru a amesteca. Se lasă să gătească, la foc mic, până când șalotele și usturoiul devin fragede și translucide, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
6
Adăugați roșiile conservate și apa. Reduceți focul la mediu și gătiți până când carnea de roșii începe să-și piardă forma, 12 până la 15 minute. În acest moment, supa ar trebui să fie moale și gata de blender. Dacă mai sunt câteva bucăți tari, mai adăugați puțină apă și gătiți câteva minute suplimentare. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii
Condimente
Tomate
Apă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Puneți aproximativ jumătate din supa de roșii în blender și piure până se omogenizează. Apoi, curățați roșiile Rome prăjite în blender până se omogenizează, adăugând uleiul de măsline rămas prin vârf într-un flux lent și constant. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate Roma
Supă De Roșii
Ulei De Măsline
Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați ambele înapoi la supa groasă rămasă. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Supă
9
Pe o suprafață plană, feliați pâinea în felii groase de 4 x 1/2 inch. Rupeți fiecare piesă într-o formă de formă liberă care se așează frumos în partea de sus a bolurilor de supă (marginile frumoase rupte vor deveni super crocante). Se pune pe o tavă de foi și se prăjește la cuptor timp de 4 până la 5 minute, până când este ușor auriu și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
10
Puneți supa în crocuri sau boluri mici rezistente la cuptor. Se acoperă cu 1 bucată de pâine prăjită pe bol. Terminați cu niște mozzarella mărunțită și fierbeți până se rumenesc, aproximativ 2 minute.