Supă de roșii-busuioc cu brânză la grătar

Supa de roșii-busuioc cu brânză la grătar ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 130 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de rețete rețeta preferată de sandwich cu brânză la grătar din america, ulei, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 60 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Busuioc De Roșii Cu Brânză La Grătar, Supă de busuioc de roșii cu sandviș cu brânză la grătar, și Supă de busuioc de roșii ușor prăjită cu brânză la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, morcovii și țelina; gătiți și amestecați 5 min. Se amestecă bulionul și apa. Se aduce la fierbere; capac. Simmer 10 min. sau până când legumele sunt fragede.
Adăugați roșiile și piperul; se amestecă. Reveniți la fierbere. Simmer 5 min. Se amestecă crema de brânză și 1/4 cană de busuioc.
Scoateți din căldură. Folosiți blenderul de imersie pentru a amesteca supa până se omogenizează. Reveniți la căldură; capac. Păstrați cald la foc mic în timp ce pregătiți sandvișurile preferate de brânză la grătar din America.
Tăiați fiecare sandwich în 6 bucăți. Supă de lingură în 6 boluri; se presară cu busuioc rămas. Topiți fiecare bol de supă cu 2 bucăți de sandwich.