Supă De Roșii-Busuioc

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și supă primară? Supa de roșii-busuioc ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui de sodiu, frunze de busuioc, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Supă De Soare {Supă De Busuioc De Roșii Galbene}, Supă de roșii și busuioc, și Supă de roșii și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde, amestecand constant. Se amestecă bulionul, sarea și roșiile; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 20 de minute. Se amestecă busuiocul.
Puneți jumătate din supă într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă supa piure într-un castron, și se repetă procedura cu supa rămasă.
Garnisiți cu frunze de busuioc, dacă doriți.