Smokey Duck și supa de cartofi dulci este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 15,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 98G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 886 calorii. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul adobo, cimbru, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Supă De Cartofi Dulci Smokey, Smokey Sufleu De Cartofi Dulci, și Chipsuri De Cartofi Dulci Cu Brânză Cu Baie De Iaurt Fumuriu.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele pentru marinată. Aruncați sânii de rață cu marinada (va fi mai mult o pastă) și lăsați să marineze câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2
Încălziți uleiul și untul într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Scoateți sânii din marinată, folosiți degetele pentru a șterge excesul și adăugați carne în oală (aruncați marinada rămasă.) Căutați bine carnea pe ambele părți, câteva minute pentru lateral. Carnea trebuie să fie bine rumenită. Asigurați-vă că nu aglomerați tigaia sau carnea nu se va rumeni corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Transferați carnea pe o farfurie și puneți-o deoparte.Aruncați ceapa, țelina și morcovii în oală și gătiți până se înmoaie și ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați pasta de roșii și continuați să gătiți 3 până la 5 minute pentru a prăji pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
6
Adăugați chimenul, boiaua, frunzele de dafin, scorțișoara și cimbru. Gatiti 2-3 minute. Aruncați usturoiul, ghimbirul și chili-ul și gătiți până se parfumează 30 de secunde până la un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Se toarnă vinul alb și se lasă să fiarbă câteva minute. Aruncați în bulionul de pui, bulionul de vită și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Sani De Fazan Daca)
8
Adăugați cartofii dulci și acoperiți, aduceți la fierbere.Când bolurile de supă se reduc la foc mic (fierbere blândă) și se fierbe până când cartofii dulci sunt fragede. 20-25 de minute, în funcție de cât de fragede îți plac legumele tale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați mazărea congelată și gătiți până se încălzește, aproximativ 10 minute. Între timp tăiați rața în bucăți de mărimea mușcăturii.
Adăugați rața și orice lichid care s-a adunat în farfuria în care stăteau în oală. Aruncați orezul, acoperiți și lăsați să gătească încă 5-10 minute pentru a termina de gătit rața și încălzirea orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Scoateți frunzele de dafin înainte de servire. Gustă supa și adaugă sare și piper după gustul tău. Poate fi servit peste orez suplimentar, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
Mazăre Goya®
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
12
Adăugați sos sriracha (sau alt sos fierbinte) dacă vă place mai multă căldură.