Supă De Ravioli Santa Fe

Supă De Ravioli Santa Fe
Supa de Ravioli Santa Fe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 357 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți cilantro, ravioli cu brânză, salsa și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până scăzut de grăsime smântână ai putea urma acest curs principal cu Tort Alimentar Înger ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supa Santa Fe, Santa Fe Supa De Pui Fajita, și Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță mare. Reduceți căldura la minim; adăugați ravioli și fierbeți 5 minute sau până când sunt aproape fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați salsa și fasole; gatiti 5 minute sau pana cand se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
Scoateți din căldură.
4
Garnisiți cu smântână și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista