Supă De Ravioli Cu Ierburi
Supa de Ravioli de plante rețetă ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. Acest fel principal are 257 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper, bulion de pui, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli cu ardei roșu și ierburi, Ravioli cu patru brânzeturi cu Pesto de ierburi, și Ravioli proaspeți de porumb cu sos de cremă de plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o oală medie.
Adăugați ceapa și morcovii și saut până când ceapa este translucidă și ușor aurie și morcovii încep să se înmoaie, aproximativ 7 minute. Condimentează legumele cu piper.
Adăugați bulion de pui în oală, ridicați focul la mare și aduceți la fierbere.
Adăugați ravioli în amestecul de bulion-legume care fierbe și readuceți bulionul la fierbere.
Gatiti ravioli pana cand se inmoaie la muscatura (Vezi notele). În ultimele 4 până la 5 minute de gătit, adăugați mazăre proaspătă (dacă folosiți mazăre congelată, adăugați în ultimul moment), oregano și cimbru. Condimentează după gust cu piper și amestecă pătrunjelul. Supă de oală în boluri largi, puțin adânci, presărați parmezan și serviți.