Supă De Ravioli Cu Ierburi

Supă De Ravioli Cu Ierburi
Supa de Ravioli de plante rețetă ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. Acest fel principal are 257 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper, bulion de pui, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli cu ardei roșu și ierburi, Ravioli cu patru brânzeturi cu Pesto de ierburi, și Ravioli proaspeți de porumb cu sos de cremă de plante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o oală medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și morcovii și saut până când ceapa este translucidă și ușor aurie și morcovii încep să se înmoaie, aproximativ 7 minute. Condimentează legumele cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Adăugați bulion de pui în oală, ridicați focul la mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ravioli în amestecul de bulion-legume care fierbe și readuceți bulionul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
RavioliRavioli
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5
Gatiti ravioli pana cand se inmoaie la muscatura (Vezi notele). În ultimele 4 până la 5 minute de gătit, adăugați mazăre proaspătă (dacă folosiți mazăre congelată, adăugați în ultimul moment), oregano și cimbru. Condimentează după gust cu piper și amestecă pătrunjelul. Supă de oală în boluri largi, puțin adânci, presărați parmezan și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
RavioliRavioli
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista