Supă de păstăi de mazăre cu lămâie Cr

Supă de păstăi de mazăre cu lămâie Cr
Mazare Pod supa cu lamaie Cr Xvme fra Xvche ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de orez basmati, coaja de lamaie, CR-uri si o mana de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face aceasta reteta atat de delicioasa. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare sunt Supă de sparanghel cu cremă de lămâie Fraiche, Supă De Sparanghel Cu Cremă De Lămâie Fraiche, și Supa de ciuperci-praz-mazăre cu lămâie-ghimbir Creme Fraiche.

Instrucțiuni

1
Clătiți mazărea în păstăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
2
Tăiați și aruncați capetele dure din păstăi; scoateți și aruncați șirurile. Mazăre de coajă. Păstăi de rezervă; blanch și mazăre de rezervă. Pentru a albi mazărea proaspătă, aduceți apa la fiert într-o tigaie mare, apoi adăugați mazărea. Gatiti doar pana cand incep sa devina un verde mai luminos, 15-30 de secunde, apoi scurgeti imediat. Clătiți bine sub apă curgătoare rece până se răcește, apoi scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu, topiți untul. Când este spumos, adăugați șobolani și amestecați până la limp, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați vin, creșteți căldura și fierbeți, amestecând, până când aproximativ jumătate din lichid s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați păstăi de mazăre, bulion de pui și 3 căni de apă; reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Adăugați orez și gătiți până când păstăile sunt fragede când sunt străpunse, cu 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Într-un castron mic, amestecați împreună crme frache, coaja de lămâie și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Lucrând în loturi mici, transferați amestecul de păstăi într-un blender; învârtiți până aproape neted. (Biții dure de păstăi de mazăre pot prinde pe lama; opriți motorul și scoateți borcanul blenderului pentru a curăța lama după cum este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Turnați supa printr - o strecurătoare fină într-o tigaie de 4 până la 5 litri, apăsând pe solide pentru a extrage lichid; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Se amestecă jumătate de lămâie crme frache; adăugați sare și piper după gust. Setați la foc mediu; amestecați ocazional până când supa se aburește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
11
Adăugați mazăre albă. Supa polonic în boluri și de top fiecare cu lamaie crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista