Supă de păstăi de mazăre cu lămâie Cr

Supă de păstăi de mazăre cu lămâie Cr
Mazare Pod supa cu lamaie Cr Xvme fra Xvche ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de orez basmati, coaja de lamaie, CR-uri si o mana de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face aceasta reteta atat de delicioasa. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare sunt Supă de sparanghel cu cremă de lămâie Fraiche, Supă De Sparanghel Cu Cremă De Lămâie Fraiche, și Supa de ciuperci-praz-mazăre cu lămâie-ghimbir Creme Fraiche.

Instrucțiuni

1
Clătiți mazărea în păstăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
2
Tăiați și aruncați capetele dure din păstăi; scoateți și aruncați șirurile. Mazăre de coajă. Păstăi de rezervă; blanch și mazăre de rezervă. Pentru a albi mazărea proaspătă, aduceți apa la fiert într-o tigaie mare, apoi adăugați mazărea. Gatiti doar pana cand incep sa devina un verde mai luminos, 15-30 de secunde, apoi scurgeti imediat. Clătiți bine sub apă curgătoare rece până se răcește, apoi scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu, topiți untul. Când este spumos, adăugați șobolani și amestecați până la limp, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați vin, creșteți căldura și fierbeți, amestecând, până când aproximativ jumătate din lichid s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați păstăi de mazăre, bulion de pui și 3 căni de apă; reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați orez și gătiți până când păstăile sunt fragede când sunt străpunse, cu 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Într-un castron mic, amestecați împreună crme frache, coaja de lămâie și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Lucrând în loturi mici, transferați amestecul de păstăi într-un blender; învârtiți până aproape neted. (Biții dure de păstăi de mazăre pot prinde pe lama; opriți motorul și scoateți borcanul blenderului pentru a curăța lama după cum este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Turnați supa printr - o strecurătoare fină într-o tigaie de 4 până la 5 litri, apăsând pe solide pentru a extrage lichid; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se amestecă jumătate de lămâie crme frache; adăugați sare și piper după gust. Setați la foc mediu; amestecați ocazional până când supa se aburește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
11
Adăugați mazăre albă. Supa polonic în boluri și de top fiecare cu lamaie crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista