Supă de păstârnac cu cremă de pătrunjel

Supă de păstârnac cu cremă de pătrunjel
Supa de păstârnac cu cremă de pătrunjel ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 372 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de cremă dublă, ulei de măsline, stoc de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Supă de păstârnac cu praz și pătrunjel, Cremă de supă de păstârnac, și Cremă De Supă De Păstârnac Curry sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță și prăjiți ceapa până se înmoaie, dar nu este colorată. Se amestecă păstârnacul, frunzele de dafin, laptele și bulionul, se aduce la fierbere și se fierbe ușor până când păstârnacul este foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți frunzele de dafin și scurgeți, dar rezervați, lichidul. Bateți păstârnacul într-un blender, adăugând puțin din lichidul de gătit la un moment dat până se omogenizează. Continuați să adăugați lichid până când ajungeți la o consistență minunată de supă care nu este prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Pentru pătrunjelul pur și smântână, albiți pătrunjelul în apă clocotită cu sare timp de 30 de secunde, apoi reîmprospătați în apă cu gheață, aceasta păstrează culoarea verde. Repetați acest lucru de două ori. Aduceți crema dublă la fierbere. Stoarceți orice apă din pătrunjel, apoi bateți într-un blender curat, adăugând încet smântâna fierbinte până când este cât se poate de netedă. Mișto. Îndoiți puțin din pătrunjel pur prin frisca până când este frumos și verde. Se condimentează și se răcește. Păstrați restul pur pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Cremă DublăCremă Dublă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Pentru garnitură, albiți cuburile de păstârnac în apă clocotită timp de 2 minute, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și prăjiți cuburile până devin aurii. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Pentru a servi, reîncălziți supa de păstârnac și condimentați după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
7
Așezați puțin din pătrunjel pur în fiecare dintre cele 6 boluri de supă de mică adâncime, urmate de supă, o lingură de frișcă de pătrunjel și câteva cuburi de păstârnac prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista