Supă de păstârnac cu cremă de pătrunjel
Supa de păstârnac cu cremă de pătrunjel ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 372 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de cremă dublă, ulei de măsline, stoc de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Supă de păstârnac cu praz și pătrunjel, Cremă de supă de păstârnac, și Cremă De Supă De Păstârnac Curry sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță și prăjiți ceapa până se înmoaie, dar nu este colorată. Se amestecă păstârnacul, frunzele de dafin, laptele și bulionul, se aduce la fierbere și se fierbe ușor până când păstârnacul este foarte moale.
Scoateți frunzele de dafin și scurgeți, dar rezervați, lichidul. Bateți păstârnacul într-un blender, adăugând puțin din lichidul de gătit la un moment dat până se omogenizează. Continuați să adăugați lichid până când ajungeți la o consistență minunată de supă care nu este prea groasă.
Pentru pătrunjelul pur și smântână, albiți pătrunjelul în apă clocotită cu sare timp de 30 de secunde, apoi reîmprospătați în apă cu gheață, aceasta păstrează culoarea verde. Repetați acest lucru de două ori. Aduceți crema dublă la fierbere. Stoarceți orice apă din pătrunjel, apoi bateți într-un blender curat, adăugând încet smântâna fierbinte până când este cât se poate de netedă. Mișto. Îndoiți puțin din pătrunjel pur prin frisca până când este frumos și verde. Se condimentează și se răcește. Păstrați restul pur pentru servire.
Pentru garnitură, albiți cuburile de păstârnac în apă clocotită timp de 2 minute, apoi scurgeți.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și prăjiți cuburile până devin aurii. Păstrați cald.
Pentru a servi, reîncălziți supa de păstârnac și condimentați după gust.
Așezați puțin din pătrunjel pur în fiecare dintre cele 6 boluri de supă de mică adâncime, urmate de supă, o lingură de frișcă de pătrunjel și câteva cuburi de păstârnac prăjite.