Supă de păstârnac cu carne de vită și varză
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Supa de păstârnac cu carne de vită și varză ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,53 USD pe porție. O porție conține 531 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Un amestec de bulion de pui cu conținut scăzut de sare, ceapă, frunze de varză savoy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Supă De Varză Și Carne De Vită, Supă de vită și varză Corned, și Supă de vită și varză Corned sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Saut 2 linguri de grăsime de vită corned și frunze de dafin într-o cratiță mare la foc mediu-mare până când grăsimea se face, aproximativ 2 minute. Se amestecă păstârnacul și ceapa.
Adăugați 3 căni de bulion. Acoperiți; fierbeți până când păstârnacul este fraged, aproximativ 10 minute.
Între timp, tăiați varza și feliile de carne de vită în cruce în fâșii foarte subțiri. Topiți 1 lingură de grăsime în tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați varză și carne de vită.
Se presară sare și piper. Aruncați până când varza se ofilește, aproximativ 3 minute.
Lucrând în loturi, supă de piure cu frunze de dafin și smântână în blender până se omogenizează. Reveniți la aceeași tigaie. Reîncălziți supa, subțierea cu mai mult bulion dacă este prea groasă. Se condimentează cu sare și piper. Ladă în boluri. Mound corned beef și varză în centru.