Supă de pui și Pastină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de pui și Pastina. Această rețetă servește 10 și costă 1,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 236 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână paste acini di pepe, bulion de pui din cutii de carton, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de pui și ouă cu Pastină, Supa de pui și Pastină a lui Chiarello, și Supă de spanac și Pastină.
Instrucțiuni
Puneți puiul în tigaie de 12 inci.
Adăugați 1 cutie de bulion.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170 buc.f).
Între timp, în oală de 5 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa, morcovul și țelina; gatiti 8-10 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede.
Scurgeți puiul, rezervând bulionul; pune puiul deoparte. Tulpina bulion; adăugați la legume. Se amestecă cutia rămasă de bulion, roșiile, sarea, piperul și frunza de dafin în oală.
Se încălzește până la fierbere. Se amestecă pastele. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 15 minute.
Tăiați sau tăiați puiul în bucăți de mușcătură; adăugați la supă. Se amestecă verdele doar până se ofilesc.
Îndepărtați frunza de dafin.
Se servește cu un strop de piper proaspăt măcinat suplimentar și brânză.