Supă de pui și paste cu aragaz lent

Supă de pui și paste cu aragaz lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de pui și paste cu aragaz lent. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 491 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,15 USD pe porție. Un amestec de morcovi, bulion de pui, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Supă Italiană De Pui-Paste Cu Aragaz Lent, Supă De Paste Cu Aragaz Lent, și Supă de friptură și paste cu aragaz lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați morcovii, coaja de lămâie, crengutele de mărar, uleiul de măsline și 1/2 linguriță de sare într-un aragaz lent de 5 până la 6 litri. Condimentează puiul cu sare și adaugă la aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Adăugați bulionul și 4 căni de apă, acoperiți și gătiți la scăzut, aproximativ 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Cu aproximativ 20 de minute înainte de servire, adăugați pastele în aragazul lent, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Amestecați mărarul tocat, mazărea și spanacul în supă și acoperiți până când spanacul se ofilește, aproximativ 2 minute. Se amestecă pentru a rupe puiul și se condimentează cu sare și piper. Se toarnă în boluri și se sfărâmă feta deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
5
Serviți cu lămâie și pâine, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Revista