Supă de pui în stil caraibian cu aragaz lent, cu var și coriandru
Supa de pui în stil caraibian cu aragaz lent, cu var și coriandru, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 401 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, coapse de pui, frecare din Caraibe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui întreg de Lime și coriandru în stil Mexican (aragaz lent), Pui Cu Lămâie De Coriandru Cu Aragaz Lent, și Pui Cu Lămâie De Coriandru Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragaz lent oval de 5 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Presărați puiul uniform cu frecare din Caraibe; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
În tigaie de 12 inci, încălziți 1 linguriță de ulei la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si usturoiul in ulei 3 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați amestecul în aragazul lent folosind lingura cu fante. În tigaie, încălziți restul de 3 lingurițe de ulei la foc mediu-mare. Gatiti puiul in ulei 6 pana la 8 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați puiul în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Adăugați 1 cană de bulion în tigaie, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Adăugați restul de 3 căni de bulion, sosul adobo, fasolea, laptele de cocos, sarea și piperul în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
(poate înlocui Mozzarella)
Toppinguri, Opționale
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
9
Capac; gatiti la foc mare setare 1 oră. Reduceți setarea căldurii la minim. Capac; gatiti 3 ore mai mult.
10
Scoateți puiul din aragazul lent pe farfurie; se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
11
Scoateți puiul din oase; aruncați oasele și întoarceți carnea la aragazul lent. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
12
Serviți supa peste orez; garnisiți cu coriandru, ridichi și pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper