Supă de pui în stil caraibian cu aragaz lent, cu var și coriandru

Supă de pui în stil caraibian cu aragaz lent, cu var și coriandru
Supa de pui în stil caraibian cu aragaz lent, cu var și coriandru, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 401 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, coapse de pui, frecare din Caraibe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui întreg de Lime și coriandru în stil Mexican (aragaz lent), Pui Cu Lămâie De Coriandru Cu Aragaz Lent, și Pui Cu Lămâie De Coriandru Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragaz lent oval de 5 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Presărați puiul uniform cu frecare din Caraibe; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
În tigaie de 12 inci, încălziți 1 linguriță de ulei la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si usturoiul in ulei 3 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați amestecul în aragazul lent folosind lingura cu fante. În tigaie, încălziți restul de 3 lingurițe de ulei la foc mediu-mare. Gatiti puiul in ulei 6 pana la 8 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați puiul în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Adăugați 1 cană de bulion în tigaie, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Adăugați restul de 3 căni de bulion, sosul adobo, fasolea, laptele de cocos, sarea și piperul în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
9
Capac; gatiti la foc mare setare 1 oră. Reduceți setarea căldurii la minim. Capac; gatiti 3 ore mai mult.
10
Scoateți puiul din aragazul lent pe farfurie; se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
11
Scoateți puiul din oase; aruncați oasele și întoarceți carnea la aragazul lent. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
12
Serviți supa peste orez; garnisiți cu coriandru, ridichi și pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista