Supă de pui în stil caraibian cu aragaz lent, cu var și coriandru

Supa de pui în stil caraibian cu aragaz lent, cu var și coriandru, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 401 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, coapse de pui, frecare din Caraibe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui întreg de Lime și coriandru în stil Mexican (aragaz lent), Pui Cu Lămâie De Coriandru Cu Aragaz Lent, și Pui Cu Lămâie De Coriandru Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Pulverizați aragaz lent oval de 5 litri cu spray de gătit.
Presărați puiul uniform cu frecare din Caraibe; pus deoparte.
În tigaie de 12 inci, încălziți 1 linguriță de ulei la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si usturoiul in ulei 3 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Transferați amestecul în aragazul lent folosind lingura cu fante. În tigaie, încălziți restul de 3 lingurițe de ulei la foc mediu-mare. Gatiti puiul in ulei 6 pana la 8 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste.
Transferați puiul în aragazul lent.
Adăugați 1 cană de bulion în tigaie, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați restul de 3 căni de bulion, sosul adobo, fasolea, laptele de cocos, sarea și piperul în aragazul lent.
Capac; gatiti la foc mare setare 1 oră. Reduceți setarea căldurii la minim. Capac; gatiti 3 ore mai mult.
Scoateți puiul din aragazul lent pe farfurie; se răcește 10 minute.
Scoateți puiul din oase; aruncați oasele și întoarceți carnea la aragazul lent. Se amestecă sucul de lămâie.
Serviți supa peste orez; garnisiți cu coriandru, ridichi și pene de tei.