Supă de pui parfumată cu lămâie cu bile matzo de pătrunjel-salvie

Supă de pui parfumată cu lămâie cu bile matzo de pătrunjel-salvie
Supa de pui cu parfum de lămâie cu bile matzo de pătrunjel-salvie este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 685 calorii, 50g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de lămâie, păstârnac, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de pui cu bile Matzo, Supă De Pui Cu Bile Matzo, și Supă de pui cu bile Matzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați apă clocotită pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Lăsați să stea 2 minute; se scurge bine. Folosind un cuțit mic, răzuiți pielea pentru a îndepărta orice grăsime de suprafață. Clătiți cu apă rece; scurgeți din nou. Aduceți 5 litri de apă la fiert într-o oală mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați pui. Reveniți la fierbere, degresând impuritățile . Gatiti pana cand bulionul este limpede, degresand dupa cum este necesar si amestecand ocazional, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
5
Adăugați ceapă, ignam, morcovi, păstârnac și țelină. Acoperiți parțial și reduceți focul la mediu-mic; fierbeți până când puiul și legumele sunt fragede, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
țelinățelină
CeapăCeapă
YamYam
6
Adăugați mărar și pătrunjel în supă; se fierbe 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
MărarMărar
SupăSupă
7
Se ia de pe foc și se lasă să stea 1 oră. Se strecoară în oală curată. (Se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se răcește.)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați bile matzo în supă și reîncălziți la foc mediu. Condimentează după gust cu suc de lămâie, sare și piper. Ladă în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
MatzoMatzo
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
9
Adăugați 1 felie de lămâie și bile matzo la fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
MatzoMatzo
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista