Supă De Pui Mediteraneană
Supa de pui mediteraneană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 1325 calorii, 90g de proteine, și 68G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, tulpini de țelină, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare sunt Supă De Pui Mediteraneană, Supă Mediteraneană De Pui, Fasole Și Paste, și Supă mediteraneană crudă.
Instrucțiuni
Clătiți puiul în interior și în exterior și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Așezați puiul într-o oală mare.
Tăiați 3 morcovi și 2 tulpini de țelină în bucăți de 1 inch. Sfert ceapa.
Adăugați legumele tăiate în oală cu sarea, boabele de piper și suficientă apă rece pentru a acoperi (aproximativ 8 căni). Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, îndepărtând orice spumă care se ridică în vârf, până când puiul este gătit, aproximativ 30 de minute.
Transferați puiul într-un bol și lăsați să se răcească. Se strecoară bulionul, aruncând legumele. Întoarceți bulionul în oală. Tăiați subțire morcovii și țelina rămase.
Adăugați-le în bulion și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute. În timp ce supa se fierbe, gătiți cuscusul conform instrucțiunilor pachetului.
Adăugați măslinele și pătrunjelul în cuscus și împărțiți-le între boluri. Când puiul este suficient de rece pentru a se ocupa, tăiați carnea și adăugați-o în supă. Se amestecă năutul. Puneți supa peste cuscus.
Se servește cu pene de lămâie.