Supă de pui Kosher cu bile Matzo

Supă de pui Kosher cu bile Matzo
Supa de pui Kosher cu bile Matzo necesită aproximativ 14 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 348 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca un curs principal ieftin pentru Toamna. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, ouă, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 51%. Rețete similare includ Supă De Pui Matzo Ball (Kosher), Supă de pui cu bile Matzo, și Supă de pui cu bile Matzo.

Instrucțiuni

1
Pentru a face supa pe plită, combinați puiul, ceapa, țelina, morcovii, mărarul, frunza de dafin și 3 litri de apă într-o oală mare. Aduceți apa la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, timp de cel puțin cinci ore. Îndepărtați ocazional suprafața supei pentru a îndepărta orice spumă care se dezvoltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți puiul și legumele din bulion; aruncați legumele. Se strecoară bulionul, se răcește și se dă la frigider peste noapte. Când puiul este suficient de rece pentru a se manipula, scoateți carnea de pui din oase și tocați sau tocați carnea; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Pentru a face supa într-o oală sub presiune, adăugați pui, ceapă, țelină, morcovi, mărar, frunze de dafin și apă în oala sub presiune conform instrucțiunilor din Pasul 1, sigilați oala sub presiune și aduceți-o la presiune maximă. Reduceți căldura, menținând presiunea completă și gătiți timp de 30 de minute. Lăsați presiunea să scadă în mod natural.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
4
Scoateți puiul și legumele din bulion. Se strecoară bulionul; aruncați legumele. Când puiul este suficient de rece pentru a se manipula, îndepărtați carnea de pui din oase, conform instrucțiunilor din Pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Combinați uleiul vegetal, ouăle, busuiocul, pătrunjelul, 1 1/2 lingurițe sare și piper negru într-un bol; se amestecă bine. Se amestecă masa matzo, se acoperă vasul cu folie de plastic și se dă la frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Aduceți cel puțin 3 litri de apă sau, după cum este necesar, și 1 linguriță de sare la fiert într-o oală mare. Folosind mâinile ude, modelați ușor amestecul matzo în bile de aproximativ 2 centimetri și aruncați-le în apa clocotită. Se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Îndepărtați grăsimea de pe bulionul de pui răcit și puneți bulionul într-o oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați sare după gust și puiul gătit rezervat, dacă doriți (Vezi nota bucătarului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Transferați bilele matzo fierte în supa de pui și încălziți pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
MatzoMatzo
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
DificultateExpert
Gata În14 hrs
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista