Supă de pui, dovlecei și paste
Supa de pui, dovlecei și paste este o fără lactate supă. Această rețetă face 6 porții cu 195 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de ceapă, țelină, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de dovlecei și paste, Supă de dovlecei și paste de vară, și Paste cu pui și dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 1/2 până la 5 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti telina, ceapa si salvie in ulei 5 pana la 6 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa se inmoaie.
Se amestecă ingredientele rămase.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Capac; gatiti 12-15 minute, amestecand ocazional, pana cand pastele si dovleceii sunt fragede.