Supa de pui de iasomie cu ceai verde Soba ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $2.78 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 392 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui cu piele, ghimbir, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Miere de ghimbir pui glazurat cu ceai verde orez de iasomie, Supă de pui cu orez de iasomie și ghimbir, și Soban în ceai verde cu pui și mazăre de zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se încălzește 2 linguri. ulei într-o tigaie mare, grea, rezistentă la cuptor sau wok la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați morcovi, ceapă, fenicul, ghimbir și 1/2 linguriță. fiecare sare și piper. Gatiti, amestecand des, pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Morcov
Fenicul
Ghimbir
Ceapă
4
Transferați într-un castron și ștergeți tigaia curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
5
Se fierbe 3 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
6
Se ia de pe foc, se adaugă frunze de ceai, se acoperă și se lasă să se absoarbă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai
7
Încălziți bulionul de pui la foc mic într-o oală. Se strecoară ceaiul în bulion. Se condimentează bulionul cu puțină sare și se lasă deoparte, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Sare
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Pui uscat cu prosoape de hârtie. Frecați cu 1 linguriță. ulei. Condimentează peste tot cu 1/2 linguriță. fiecare sare și piper și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coriandru
Pui întreg
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
9
Încălziți aceeași tigaie folosită pentru legume la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Stropiți în restul de 2 lingurițe. ulei, apoi adăugați pui, cu pielea în jos. Gatiti pana cand pielea devine maro foarte inchis, aproape negru; apoi răsturnați cu clești și transferați tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Cuptor
Tigaie
11
Coaceți puiul până când este doar opac, în centru, aproximativ 15 minute (tăiați pentru a verifica).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
13
Gatiti soba conform instructiunilor pachetului.
14
Scurgeți și clătiți.
15
Îndepărtați pielea de pui și feliați carnea din oase. Puneți 6 boluri mari și largi în cuptorul oprit pentru a se încălzi. Aduceți bulionul la foc mic, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
16
Puneți tăiței în boluri. Se acoperă cu pui și legume, apoi se toarnă în bulion.