Supă De Pui Cu Mango Și Nucă De Cocos

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de pui cu Mango și nucă de cocos. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 728 calorii, 50g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână salsa de mango, ceapă verde, pui broiler/friteuză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi gingerroot proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Compot Cu Fructe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui la cuptor cu var de nucă de cocos cu orez lipicios cu mango de nucă de cocos, Mango SPRINGsational și supă de ardei roșu prăjită cu crab cu ierburi și nucă de cocos prăjită, și Pui Mango-Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, pui brun în ulei în loturi.
Transferați puiul și picăturile la un 5-qt. aragaz lent.
Adăugați porumbul, spanacul, edamame și piperul. Într-un castron mic, combinați laptele de cocos, salsa și ghimbirul; se toarnă peste legume.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când puiul este fraged.
Scoateți puiul; se răcește ușor. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați carnea din oase; tăiați sau tăiați carnea în bucăți de mușcătură. Întoarceți carnea la aragazul lent.
Chiar înainte de servire, amestecați mango și suc de lămâie.
Presărați porții cu ceapă verde.