Supă De Pui Cu Lămâie

Supă De Pui Cu Lămâie
Supa de pui cu lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,77 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 353 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, suc de lămâie, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Rețete similare sunt Supă Avgolemono (aka supă de pui cu lămâie grecească), Supă De Pui Cu Lămâie, și Supă de pui cu lămâie cu găluște.

Instrucțiuni

1
Într-o oală medie, la foc mediu-mare, adăugați pui condensat și supă de orez, bulion de pui și suc de lămâie. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Într-un castron mic, bateți ușor gălbenușurile de ou. Amestecați încet 1/4 cană din bulionul fierbinte în gălbenușurile de ou pentru a preveni coagularea. Se toarnă treptat amestecul de gălbenuș de ou în supă, amestecând constant. Se amestecă puiul mărunțit și se încălzește. Puneți în boluri și garnisiți cu un vârf de pătrunjel proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui TocatPui Tocat
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
PolonicPolonic
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista