Supă de pui cu fasole Adzuki, Escarole și cartof dulce

Supă de pui cu fasole Adzuki, Escarole și cartof dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de pui cu fasole Adzuki, Escarole și cartof dulce. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 150 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de fasole adzuki, dovlecei, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 57%. Rețete similare sunt Cannelloni de cartofi dulci și ciuperci cu Escarole fiert și fasole de unt (Vegan), Supă de alac prăjită cu Escarole și fasole albă, și Torta Escarole cu crustă brună de cartofi dulci.

Instrucțiuni

1
Așezați bulionul de pui într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se amestecă coapsele de pui, fasolea adzuki, orezul sălbatic, ceapa și usturoiul. Condimentează cu salvie, cimbru și rozmarin. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și gătiți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
Fasole AdzukiFasole Adzuki
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Scoateți puiul din oală, tăiați-l cu o furculiță și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Amestecați cartoful dulce în oală. Continuați să gătiți aproximativ 5 minute, până când cartoful dulce este ușor fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se amestecă dovlecelul, dovlecelul galben și escarolul. Continuați să gătiți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
EscarolaEscarola
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
6
Întoarceți puiul mărunțit în oală. Gatiti pana se incalzeste. Creșteți cantitatea de bulion dacă supa pare prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista