Supă de pui cu bile matzo în miniatură de praz-arpagic
Nevoie de o supă fără lactate? Supa de pui cu bile Matzo în miniatură de praz-arpagic ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,03 USD pe porție. O porție conține 133 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de masă matzo, margarină pareve, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă De Pui Cu Bile Matzo, Supă de pui cu bile Matzo, și Supă de pui cu bile Matzo.
Instrucțiuni
Topiți margarina într-o tigaie mică și grea la foc mediu.
Se adauga prazul; saut 5 minute.
Adăugați 1/2 cană de arpagic.
Bateți ouăle, ghimbirul, sarea, piperul și ghimbirul pentru a se amesteca în castron.
Se amestecă masa matzo și amestecul de praz. Acoperiți și răciți până la fermitate, cel puțin 2 ore.
Tapetați foaia mare de copt cu folie de plastic. Folosind palmele umezite, rotiți lingurițe rotunjite de amestec matzo în bile.
Așezați pe foaia de copt pregătită. Se răcește 30 de minute.
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert. Picătură în bile matzo; oală de acoperire. Gatiti bilele matzo pana cand sunt fragede si uniform colorate pe tot parcursul, aproximativ 40 de minute. Folosind lingura cu fante, transferați bilele matzo în castron. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.)
Aduceți bulionul de pui la foc mic într-o oală mare.
Adăugați bile matzo și gătiți până se încălzește, aproximativ 10 minute.
Așezați 4 bile matzo în fiecare dintre cele 12 boluri. Supa de polonic peste.
Se ornează cu arpagic și se servește.