Supă De Pui Avgolemono Greacă
Supa de pui greacă Avgolemono ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 324 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,01 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mulți oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 368 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până orez alb ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Avgolemono{Supă Grecească De Pui Cu Lămâie}, Avgolemono supă grecească de pui Zoodle pentru # SundaySupper, și Supă De Pui (Greacă, Cu Sos Avgolemono-Ou / Lămâie).
Instrucțiuni
Clătiți puiul și îndepărtați orice organe care ar putea fi în interior.
Așezați într-o oală suficient de mare pentru ca puiul să se miște, dar nu prea mult spațiu sau bulionul va fi apos.
Adăugați gâtul de pui dacă acesta este inclus în puiul dvs. Umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi cu aproximativ 1 inch. Acoperiți și aduceți la fierbere. Când fierbeți, reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 45 de minute până la 1 oră, îndepărtând grăsimea de sus pe măsură ce se colectează.
Când puiul este gata, carnea ar trebui să tragă ușor din oase.
Transferați pasărea într-un castron mare și lăsați-o deoparte să se răcească.
Adăugați orezul și condimentați bulionul cu sare și piper. Se fierbe la foc mic încă 20 de minute sau până când orezul este fraged.
Bateți ouăle cu sucul de lămâie într-un bol. Când orezul este gata, opriți focul.
Bateți o oală plină cu bulion fierbinte în ouă încet, astfel încât ouăle să nu se coaguleze. Treceți treptat în mai mult bulion până când amestecul de ouă este încălzit. Apoi turnați amestecul de ouă înapoi în oală, amestecând rapid. Rezultatul ar trebui să fie o supă cremoasă, tulbure. Puteți condimenta cu sare suplimentară, piper sau suc de lămâie în acest moment.
Puteți adăuga bucăți de pui în supă înainte de a servi sau servi supă cu pui sărat pe lateral.