Supă De Pui Avgolemono Greacă

Supă De Pui Avgolemono Greacă
Supa de pui greacă Avgolemono ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 324 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,01 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mulți oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 368 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până orez alb ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Avgolemono{Supă Grecească De Pui Cu Lămâie}, Avgolemono supă grecească de pui Zoodle pentru # SundaySupper, și Supă De Pui (Greacă, Cu Sos Avgolemono-Ou / Lămâie).

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul și îndepărtați orice organe care ar putea fi în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
2
Așezați într-o oală suficient de mare pentru ca puiul să se miște, dar nu prea mult spațiu sau bulionul va fi apos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Adăugați gâtul de pui dacă acesta este inclus în puiul dvs. Umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi cu aproximativ 1 inch. Acoperiți și aduceți la fierbere. Când fierbeți, reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 45 de minute până la 1 oră, îndepărtând grăsimea de sus pe măsură ce se colectează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ApăApă
4
Când puiul este gata, carnea ar trebui să tragă ușor din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
5
Transferați pasărea într-un castron mare și lăsați-o deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați orezul și condimentați bulionul cu sare și piper. Se fierbe la foc mic încă 20 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
OrezOrez
7
Bateți ouăle cu sucul de lămâie într-un bol. Când orezul este gata, opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OuăOuă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Bateți o oală plină cu bulion fierbinte în ouă încet, astfel încât ouăle să nu se coaguleze. Treceți treptat în mai mult bulion până când amestecul de ouă este încălzit. Apoi turnați amestecul de ouă înapoi în oală, amestecând rapid. Rezultatul ar trebui să fie o supă cremoasă, tulbure. Puteți condimenta cu sare suplimentară, piper sau suc de lămâie în acest moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
BulionBulion
OuăOuă
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
PolonicPolonic
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
9
Puteți adăuga bucăți de pui în supă înainte de a servi sau servi supă cu pui sărat pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SupăSupă

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Greaca poate fi asociată cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Skouras Saint George Agiorgitiko cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista