Supă De Prune De Iarnă
Supa de prune de iarnă ar putea fi doar fără gluten, primar și vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cointreau, prune în sirop, iaurt de vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Funcționează bine ca o supă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pumn De Prune De Iarnă, Supă Rece De Prune, și Supă Rece De Prune.
Instrucțiuni
Se strecoară prunele printr-o sită peste un bol, rezervând suc.
Tăiați prunele în jumătate; aruncați gropile.
Combinați prunele, sucul rezervat, vinul roșu, mierea, scorțișoara și cuișoarele într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Așezați jumătate de supă într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron. Repetați procedura cu cealaltă jumătate de supă. Se amestecă lichiorul și coaja.
Așezați 3/4 cană de supă în fiecare din cele 6 pahare de vin. Completați fiecare porție cu 1 lingură de iaurt și 1 crenguță de mentă, dacă doriți.