Supă de prune cu gheață de tarhon de miere
Supa de prune cu gheață de tarhon de miere este un fără gluten și vegan supă. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 342 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de tarhon, suc de lămâie, prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Supă de prune cu tarhon și mure, Granita de vin, miere și tarhon, și Smash De Tarhon De Prune.
Instrucțiuni
Aduceți apa și zahărul la foc mic, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Transferați 1/2 cană de sirop fierbinte într-un castron și amestecați tarhonul, apoi răciți. Răciți siropul rămas.
Se toarnă siropul de tarhon printr-o sită foarte fină într-un vas metalic, aruncând solidele. Pur și simplu miere de miere într-un blender și amestecați în sirop de tarhon strecurat. Congelați în aparat de înghețată, apoi transferați într-un recipient etanș și puneți-l congelator pentru a se întări.
Tăiați suficient prune pentru a măsura 1/2 cană și rezervați. Tăiați grosolan prunele rămase și pur și pur în 2 loturi cu 1 cană de sirop răcit (total) într-un blender.
Se toarnă pur și simplu prin sită foarte fină într-un castron, apăsând și aruncând solidele.
Se amestecă prunele tăiate cubulețe, sucul de lămâie și siropul răcit după gust.
Serviți supa imediat, acoperită cu linguri de gheață de miere.
* Gheața de miere poate fi făcută cu 1 săptămână înainte.