Supă de prune cu gheață de tarhon de miere

Supă de prune cu gheață de tarhon de miere
Supa de prune cu gheață de tarhon de miere este un fără gluten și vegan supă. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 342 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de tarhon, suc de lămâie, prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Supă de prune cu tarhon și mure, Granita de vin, miere și tarhon, și Smash De Tarhon De Prune.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa și zahărul la foc mic, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
2
Transferați 1/2 cană de sirop fierbinte într-un castron și amestecați tarhonul, apoi răciți. Răciți siropul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă siropul de tarhon printr-o sită foarte fină într-un vas metalic, aruncând solidele. Pur și simplu miere de miere într-un blender și amestecați în sirop de tarhon strecurat. Congelați în aparat de înghețată, apoi transferați într-un recipient etanș și puneți-l congelator pentru a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Pepene GalbenPepene Galben
TarhonTarhon
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
1
Tăiați suficient prune pentru a măsura 1/2 cană și rezervați. Tăiați grosolan prunele rămase și pur și pur în 2 loturi cu 1 cană de sirop răcit (total) într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă pur și simplu prin sită foarte fină într-un castron, apăsând și aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Se amestecă prunele tăiate cubulețe, sucul de lămâie și siropul răcit după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PrunePrune
SiropSirop
4
Serviți supa imediat, acoperită cu linguri de gheață de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
SupăSupă
GheațăGheață
1
* Gheața de miere poate fi făcută cu 1 săptămână înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
GheațăGheață
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista