Nevoie de o supă fără gluten și vegetariană? Supa savuroasă de praz ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 227 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praz, smântână jumătate și jumătate, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Supă Savuroasă De Praz De Cartofi, Duminica Savuroasă: Supă De Praz Și Cartofi Cu Aragaz Lent, și Quiche De Praz Și Șuncă Savuroasă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, sotati prazul si arpagicul in unt pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați bulionul, cartofii și savurosul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 8-10 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Procesați în loturi într-un blender până se omogenizează; reveniți la tigaie. Se amestecă smântâna, sarea și piperul; se încălzește.