Supă de praz mătăsos și vin roșu
Supa de praz mătăsos și vin roșu ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 444 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,78 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, sare și piper, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă Mătăsoasă De Praz Și Rădăcină De Țelină, Supă De Dovlecel Mătăsos, și Supă De Conopidă Mătăsoasă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt; periați cu uleiul.
Coaceți până când sunt crocante, 10 minute. Frecați cu usturoiul și rupeți în bucăți de 1 inch.
Într-o cratiță, încălziți 3 linguri de ulei.
Adăugați șofranul și toată, cu excepția a 1/2 cană de praz. Gatiti la foc moderat pana se inmoaie, 4 minute.
Adăugați 1/2 cană de vin roșu; reduceți la foc mare la 2 linguri.
Adăugați stocul; se fierbe timp de 3 minute. Se amestecă toasturile și se fierbe 3 minute.
Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender. Întoarceți supa în cratiță. Se amestecă smântâna și restul de 1 lingură de vin roșu, se condimentează cu sare și piper și se păstrează la cald.
Într-o tigaie antiaderentă, încălziți restul de 1/2 lingură de ulei.
Adăugați prazul rezervat și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 3 minute. Folosind o spatulă rezistentă la căldură, formați prazul în patru runde de 2 inci.
Presărați 1 lingură de brânză peste fiecare rundă. Gatiti la foc moderat pana se topeste, aproximativ 3 minute.
Transferați rundele pe o farfurie și lăsați să se răcească până când sunt crocante.
Puneți supa în boluri, acoperiți cu chipsurile de praz și serviți.