Supa de Praz de cartofi prăjiți ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 100 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți parmezan, vin, creme fraiche și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Praz De Cartofi Prăjiți, Supă prăjită de usturoi, cartofi, praz și fenicul, și Supă de Praz de cartofi prăjiți cu crutoane de casă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Combinați cartofii și prazul pe o tigaie într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați uleiul de măsline, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și aruncați pentru a acoperi uniform legumele. Prăjiți timp de 40 până la 45 de minute, întorcându-le cu o spatulă de câteva ori în timpul gătitului, până când sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Măsline
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Adăugați rucola și aruncați pentru a combina. Prăjiți încă 4 până la 5 minute, până când rucola este ofilită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
6
Scoateți tigaia din cuptor și puneți peste 2 arzătoare. Se amestecă vinul și 1 cană de bulion de pui și se gătește la foc mic, răzuind orice bucăți prăjite crocante care se lipesc de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
În loturi, transferați legumele prăjite într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel, adăugând lichidul pentru tigaie și aproximativ 5 căni din bulionul de pui pentru a face un piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tigaie
8
Se toarnă piureul într-o oală mare sau cuptor olandez. Continuați să curățați legumele în loturi până când toate sunt gata și combinate în oala mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
9
Adăugați suficient din restul de 1 până la 2 căni de stoc pentru a face o supă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Supă
10
Adăugați smântâna, creme fraiche, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper și verificați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Condimente
Piper
Cremă
Sare
11
Când este gata de servit, reîncălziți ușor supa și bateți în 2 linguri de vin alb și 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
Parmezan
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
12
Se servește fierbinte cu un grătar suplimentar de parmezan și șalotă crocantă, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Ceapă Eșalotă
13
Încălziți uleiul și untul într-o cratiță la foc mediu-mic până ajunge la 220 de grade F pe un termometru cu bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Bomboane
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
14
Reduceți focul la minim, adăugați șalotele și gătiți timp de 30 până la 40 de minute, până când devin un maro auriu bogat. Temperatura ar trebui să rămână sub 260 de grade F. amestecați ocazional șalotele pentru a vă asigura că se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
15
Scoateți-le din ulei cu o lingură cu fante, scurgeți-le bine și întindeți-le să se răcească pe prosoape de hârtie. Odată ce s-au uscat și crocant, pot fi păstrate la temperatura camerei, acoperite, timp de câteva zile.