Supă de porumb prăjită cu Chorizo-Quesadilla cu brânză de capră

Supă de porumb prăjită cu Chorizo-Quesadilla cu brânză de capră
Supa de porumb prăjită cu Chorizo-brânză de capră Quesadilla ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 548 calorii, 17g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de chorizo, ceapă, porumb de urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Porumb la grătar, ceapă și quesadilla cu brânză de capră Cilantro bătută, Quesadilla cu brânză de capră, sparanghel, ciuperci și salsa Tomatillo prăjită, și Chorizo-Brânză Quesadilla pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Răzuiți sâmburii de la fiecare ureche de porumb cu un cuțit ascuțit. Într-o cratiță mare la foc mediu, încălziți untul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie. Ridicați focul la mare, adăugați vinul și gătiți până se reduce. Reduceți căldura la mediu, adăugați porumbul și transpirați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperite timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
4
Așezați amestecul, în loturi, într-un blender și amestecați până se omogenizează. Întoarceți amestecul în tigaie și încălziți la foc mediu-mic. Se amestecă smântâna și se gătește, până la cald, aproximativ 1 minut. Împărțiți între 8 boluri și garnisiți cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Într-o tigaie la foc mediu-mare, gătiți chorizo-ul timp de 10 până la 12 minute. Peel și felie subțire. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați 4 tortilla pe o foaie de copt ung. Împărțiți brânzeturile, chorizo și cilantro printre cele 4 tortilla și condimentați cu sare și piper după gust. Stiva pentru a face două 2 tortilla stratificat și partea de sus cu restul de 2 tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți timp de 8 până la 12 minute până se rumenesc și brânza s-a topit. Feliați în șase și serviți de-a lungul ciorbei laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista