Supa de porumb din sud-vest este o fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă face 25 de porții cu 57 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, porumb, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Supă De Porumb Și Ardei Roșu Din Sud-Vest, Supă de porumb și cartofi din sud-vest, și Pudră De Porumb Din Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti si amestecati ardeii in unt intr-o cratita medie la foc mediu 3 pana la 5 min. sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați cremă de brânză; gatiti la foc mic 3 pana la 5 min. până se topește, amestecând frecvent. Se amestecă VELVEETA, porumbul și laptele; gatiti 5 min. sau până când VELVEETA este complet topită și supa este încălzită, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Brânză Velveeta
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat