Supă De Porumb Cu Aragaz Lent Vegetarian
Vegetarian Slow Cooker Chowder de porumb ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 260 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ceapă, ceapă, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Încercați 365 de zile de gătit lent: pentru pui cu aragaz lent, fasole neagră și pudră de porumb, Chowder De Porumb Cu Aragaz Lent, și Chowder De Porumb Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă porumb în stil cremă și porumb cu miez întreg într-un aragaz lent setat la scăzut; adăugați Hash browns și amestecați.
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa roșie, ceapa albă, ardeii grași, țelina, morcovii, ardeii jalapeno, ardeii vișini și ardeii poblano în untul topit până când ceapa este ușor translucidă, 10 până la 15 minute. Se amestecă amestecul de legume în aragaz lent; top cu jumătate și jumătate.
Gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 3 ore.