Supă De Porumb
Praful de porumb necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 248 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de lapte degresat, făină de porumb, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Șuncă și pudră de porumb, Supă De Porumb, și Supă De Porumb.
Instrucțiuni
Înveliți o cratiță medie cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați ardei roșu dulce, ceapă și țelină; sotati 1 minut sau pana cand se inmoaie.
Adăugați cartofi, sare și bulion de pui; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când cartoful este fraged.
Așezați făina de porumb în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați 1 minut sau până la pulbere.
Adăugați lapte și 1/2 cană de porumb în făină de porumb; acoperiți și procesați până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Adăugați amestecul de porumb prelucrat și restul de 1/2 cană de porumb în amestecul de cartofi. Gatiti la foc mic pana se incalzeste bine, amestecand frecvent.
Pentru a servi, supa polonic în boluri individuale, și partea de sus fiecare portie cu 2 linguri de brânză.