Supa de porc din sud-vest este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 341 calorii. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 36 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, ceapă verde, bulion de pui din carton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă De Porc Din Sud-Vest, Supă de porc și dovlecei din sud-vest, și Supă De Porc Din Sud-Vest (Pentru Oală) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița antiaderentă de 3 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați carne de porc; gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Adăugați ceapa, chili și usturoi; gatiti si amestecati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Usturoi Tocat
4
Adăugați bulion și fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 10 minute sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru. Se amestecă coriandru și pătrunjel; gatiti pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ