Supă De Piper Prăjită Curcubeu

Supă De Piper Prăjită Curcubeu
Nevoie de un fără gluten, primal, și întreg 30 supa? Supa de ardei prăjită curcubeu ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 2. Pentru $ 2.94 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 112 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de ardei gras portocaliu, ardei gras, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 69%. Rețete similare includ Supă De Piper Prăjită Curcubeu, Supă De Ardei Roșu Prăjită, și Supă De Ardei Roșu Prăjită.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C) , înjumătățiți toți ardeii (îndepărtați semințele) și curățați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați ardeii înjumătățiți, tăiați cu fața în sus într-un vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Așezați câte un cățel de usturoi în fiecare jumătate și strecurați Generos sucul de lămâie peste ardei. Prăjiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
4
Între timp se toarnă bulion de legume într-o tigaie cu sos de 2 litri și se adaugă semințe de fenicul. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Când ardeii sunt gata, scoateți din cuptor și lăsați deoparte să se răcească. Când este suficient de rece pentru a atinge pielea de pe ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se strecoară semințele de fenicul din bulion și se întoarce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
7
Adăugați cimbru și fierbeți 15 minute, reducând cantitatea de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Se taie o secțiune de 1 inch din fiecare culoare de piper și se taie în bucăți. Puneți deoparte pentru garnisirea ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9
Într-un blender, așezați ardeii rămași, usturoiul și un bulion de 1/2 cană pe amestec suficient de lung pentru a sfărâma ardeii, dar nu pentru a-i curăța. Vrei să vezi diferite culori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Se toarnă ardeii amestecați în bulion și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
11
Adăugați sare de usturoi și piper negru după gust, apoi adăugați bucăți de piper garnisit și bucurați-vă. Nu mai fierbeți și nu gătiți, deoarece culorile se vor estompa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista