Supă De Piper Prăjită Curcubeu
Nevoie de un fără gluten, primal, și întreg 30 supa? Supa de ardei prăjită curcubeu ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 2. Pentru $ 2.94 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 112 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de ardei gras portocaliu, ardei gras, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 69%. Rețete similare includ Supă De Piper Prăjită Curcubeu, Supă De Ardei Roșu Prăjită, și Supă De Ardei Roșu Prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C) , înjumătățiți toți ardeii (îndepărtați semințele) și curățați usturoiul.
Așezați ardeii înjumătățiți, tăiați cu fața în sus într-un vas de copt superficial.
Așezați câte un cățel de usturoi în fiecare jumătate și strecurați Generos sucul de lămâie peste ardei. Prăjiți timp de 1 oră.
Între timp se toarnă bulion de legume într-o tigaie cu sos de 2 litri și se adaugă semințe de fenicul. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe.
Când ardeii sunt gata, scoateți din cuptor și lăsați deoparte să se răcească. Când este suficient de rece pentru a atinge pielea de pe ardei.
Se strecoară semințele de fenicul din bulion și se întoarce la fierbere.
Adăugați cimbru și fierbeți 15 minute, reducând cantitatea de bulion.
Se taie o secțiune de 1 inch din fiecare culoare de piper și se taie în bucăți. Puneți deoparte pentru garnisirea ulterioară.
Într-un blender, așezați ardeii rămași, usturoiul și un bulion de 1/2 cană pe amestec suficient de lung pentru a sfărâma ardeii, dar nu pentru a-i curăța. Vrei să vezi diferite culori.
Se toarnă ardeii amestecați în bulion și se amestecă bine.
Adăugați sare de usturoi și piper negru după gust, apoi adăugați bucăți de piper garnisit și bucurați-vă. Nu mai fierbeți și nu gătiți, deoarece culorile se vor estompa.