Supă de piersici și mentă de șampanie
Supa de piersici și menta de șampanie este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 12 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 40 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Este perfect pentru Anul Nou. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de șampanie, Creme fraiche, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați A rămas vin sau șampanie? Nici O Problemă! Pește de somn ars peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Șampanie Și Sorbet De Piersici, și Cocktail De Șampanie Mango-Piersic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați șampania, piersicile, sarea, crengutele mari de mentă și ardeiul alb într-o cratiță mare sau oală adâncă. Gatiti 20 de minute la foc mediu pentru a infuza arome.
Scoateți de pe foc și îndepărtați crengile mari de mentă. Reglați sarea și piperul alb, dacă este necesar. Se amestecă cu un blender de imersie și se răcește.
Se servește în cupe demitasse garnisite cu 1/2 linguriță creme fraiche și crengute mici de mentă.