Supă De Picătură De Ou
Supa de picătură de ou este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1111 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,48 USD pe porție. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare kosher, morcovi, tulpini de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă Cu Picătură De Ou Cu Un Singur Ou, Supă De Picătură De Ou, și Supă De Picătură De Ou.
Instrucțiuni
Clătiți puiul în interior și în exterior și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Așezați puiul într-o oală mare.
Tăiați 3 morcovi și 2 tulpini de țelină în bucăți de 1 inch. Împărțiți ceapa.
Adăugați legumele tăiate în oală cu sarea, boabele de piper și suficientă apă rece pentru a acoperi (aproximativ 8 căni). Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, degresând orice spumă care se ridică la vârf, până când puiul este gătit, aproximativ 30 de minute.
Transferați puiul într-un castron și lăsați să se răcească. Se strecoară bulionul, aruncând legumele. Întoarceți bulionul în oală. Tăiați subțire morcovii rămași și țelina.
Adăugați-le plus orezul în bulion și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă încet ouăle și se fierbe până se fixează.Când puiul este suficient de rece pentru a fi manevrat, mărunțiți carnea.
Adăugați-l plus scallions în supă. Se toarnă în boluri individuale.