Supă De Picătură De Ou

Supă De Picătură De Ou
Supa de picătură de ou este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1111 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,48 USD pe porție. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare kosher, morcovi, tulpini de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă Cu Picătură De Ou Cu Un Singur Ou, Supă De Picătură De Ou, și Supă De Picătură De Ou.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul în interior și în exterior și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Așezați puiul într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Tăiați 3 morcovi și 2 tulpini de țelină în bucăți de 1 inch. Împărțiți ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De țelinăCoaste De țelină
MorcovMorcov
CeapăCeapă
4
Adăugați legumele tăiate în oală cu sarea, boabele de piper și suficientă apă rece pentru a acoperi (aproximativ 8 căni). Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, degresând orice spumă care se ridică la vârf, până când puiul este gătit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Transferați puiul într-un castron și lăsați să se răcească. Se strecoară bulionul, aruncând legumele. Întoarceți bulionul în oală. Tăiați subțire morcovii rămași și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
țelinățelină
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați-le plus orezul în bulion și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă încet ouăle și se fierbe până se fixează.Când puiul este suficient de rece pentru a fi manevrat, mărunțiți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
BulionBulion
OuăOuă
OrezOrez
7
Adăugați-l plus scallions în supă. Se toarnă în boluri individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista