Pește și porumb Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 513 calorii, 28G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.93 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Un amestec de frunze de mărar, biscuiți de stridii, condimente de fructe de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Supă de porumb de vară cu busuioc și pește alb, Supă De Pește, și Supă De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți stocul în oală mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Într-o oală mare de supă la foc mediu până la mediu-mare, adăugați uleiul de măsline extravirgin, 1 rotire a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Pepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați slănina și gătiți câteva minute pentru a se rumeni, adăugați ceapa, țelina, cartofii, usturoiul, frunzele de dafin, cimbrul și porumbul. Pe măsură ce tocați și adăugați articole în oală, păstrați oala acoperită, astfel încât legumele să transpire mai repede și căldura să rămână prinsă în oală. Odată ce toate legumele sunt tocate și în oală supa, se adaugă stocul fierbinte și se aduce la fierbere, ar trebui să se întâmple aproape imediat. Condimentează eglefinul cu condimentele de fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Eglefin
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Pepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați eglefinul, acoperiți oala și reduceți focul la foc mic. Gatiti pestele 5-6 minute, apoi descoperiti si spargeti usor eglefinul in bucati. Se amestecă pentru a combina, apoi se adaugă laptele, smântâna și untul. Se fierbe și se reduce timp de 5 până la 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Eglefin
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
În timp ce praful se reduce, combinați arpagicul, mărarul și coaja de lămâie într-un bol mic ca garnitură opțională pentru supă. Gustă supa și condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Nonpareils Argintii
Pepperoncini Felii La Borcan
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
7
Scoateți frunzele de dafin, puneți supa în boluri de servire și serviți cu biscuiți, sos fierbinte și amestecul de plante-lămâie, dacă doriți.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu indicii de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de preparate mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio