Supa de pește proven este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 600 de calorii, 56G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $7.8 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de scoici, semințe de coriandru, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Pește Provensal, Supă provensală de pește cu Rouille de șofran, și Pește Provensal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa, țelina și morcovul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
3
Adăugați usturoiul, coaja de portocală, crenguțele de cimbru, semințele de fenicul și coriandru și șofranul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate, 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește la foc mare până devine lucioasă, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Cimbru Proaspăt
Pasta De Tomate
Coaja De Portocala
șofran
Fenicul
Usturoi
4
Adăugați roșiile, sucul de scoici, vinul și portul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Tomate
Port
Vin
5
Adăugați grupul și creveții, acoperiți parțial și fierbeți timp de 45 de minute. Aruncați crenguțele de coajă și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Grouper
Creveți
6
Lucrând în loturi, transferați supa într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă grosier. Clătiți oala. Puneți o moară de alimente prevăzută cu o lamă grosieră peste oală și treceți supa prin moara de alimente. Aduceți supa la foc mic. Se amestecă Pernodul și se condimentează cu sare și piper. Puneți supa în boluri și serviți.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.