Supă De Pește De Legume Cu Rouille

Supă De Pește De Legume Cu Rouille
Supa de pește de legume cu Rouille ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 4,96 USD pe porție. O porție conține 553 calorii, 34G de proteine, și 19g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de inimi de anghinare, concentrat de suc de portocale, bietă elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Pește De Legume Cu Rouille, Supă de pește cu pâine și Rouille, și Supă provensală de pește cu Rouille de șofran.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate97
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista