Supă de pește acru cu varză Napa și ciuperci Enoki
Supa de pește acru cu varză Napa și ciuperci Enoki este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 3,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 170 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de file de snapper, stoc de pește, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Supă Caldă Și Acră Cu Urechi De Lemn Și Varză Napa, Supă Miso cu ciuperci Enoki, și Supă Miso cu ciuperci Enoki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind foarfece, tăiați tăiței de celofan în lungimi de 3 inci. Într-un castron rezistent la căldură, acoperiți tăiței cu apă de la robinet foarte fierbinte și lăsați să stea până când este limpede și flexibil, aproximativ 5 minute; scurgere.
Într-o cratiță mare, aduceți la fiert bulionul, ceapa verde, lichidul de murat verde muștar, ghimbirul și 1 lingură de oțet de orez și sos de pește. Se fierbe la foc moderat timp de 15 minute.
Adăugați varza și fierbeți la foc moderat timp de 10 minute.
Adăugați ciupercile enoki și tăiței de celofan și fierbeți timp de 3 minute.
Adăugați peștele în supă și fierbeți până abia fierte, aproximativ 2 minute.
Adăugați coriandru, verdeață de muștar murat și restul de 1 lingură de oțet de orez și sos de pește.
Serviți, trecând sos de pește suplimentar și oțet la masă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.