Supă de pește acru cu varză Napa și ciuperci Enoki
Supa de pește acru cu varză Napa și ciuperci Enoki este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 3,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 170 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de file de snapper, stoc de pește, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Supă Caldă Și Acră Cu Urechi De Lemn Și Varză Napa, Supă Miso cu ciuperci Enoki, și Supă Miso cu ciuperci Enoki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind foarfece, tăiați tăiței de celofan în lungimi de 3 inci. Într-un castron rezistent la căldură, acoperiți tăiței cu apă de la robinet foarte fierbinte și lăsați să stea până când este limpede și flexibil, aproximativ 5 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Celofan
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o cratiță mare, aduceți la fiert bulionul, ceapa verde, lichidul de murat verde muștar, ghimbirul și 1 lingură de oțet de orez și sos de pește. Se fierbe la foc moderat timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
Sos De Pește
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați varza și fierbeți la foc moderat timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
4
Adăugați ciupercile enoki și tăiței de celofan și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Celofan
Ciuperci Enoki
5
Adăugați peștele în supă și fierbeți până abia fierte, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
6
Adăugați coriandru, verdeață de muștar murat și restul de 1 lingură de oțet de orez și sos de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verdeață De Muștar Murat
1 1/2 Cani Sos De Prune
Sos De Pește
1 Kg Tortillas De Maíz
7
Serviți, trecând sos de pește suplimentar și oțet la masă.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.