Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de pește. Această rețetă face 15 porții cu 163 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel, anason stelat, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Pește, Supă De Pește, și Supă Simplă De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți toate ingredientele și îndepărtați pielea și orice oase din pește înainte de a-l tăia în chunks.In o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu, apoi adăugați ceapa, prazul, morcovul, țelina și usturoiul și gătiți timp de 10 minute până când sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță Brite
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați Roșia pură, dați-i un amestec și gătiți timp de 2 minute. Apoi adăugați armagnacul, anasonul stelat și pătrunjelul, amestecați-l, adăugați roșiile conservate și gătiți-l încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, Tocat
Armagnac
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3
Adăugați bulionul de pește și șofranul și aduceți-l la fierbere. Fierbeți-l timp de 20 de minute, apoi puneți bucățile de pește, condimentați-l cu sare și piper și fierbeți încă 10 minute.Pescuiți anasonul stelar (scuzați Jocul de cuvinte) și apoi turnați o parte din conținutul tigaiei într-un lichidator, până când lichidatorul este plin. Apoi amestecați-l timp de aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Stoc De Pește
Chile Scotch Bonet, Tocat
șofran
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Creveți Sotați, Decojiți
4
Turnați conținutul lichidatorului într-o altă tigaie curată printr-o sită și apoi reumpleți lichidatorul la . Continuați până când toată supa a fost amestecată. (Umplerea unui lichidator cu prea mult lichid fierbinte poate face ca lichidul să explodeze din partea superioară într-un mod spectaculos, indiferent de puterea capacului lichidatorului. Cel mai bine este să greșești din partea prudenței și să faci mai multe loturi mici, mai degrabă decât să te acoperi pe tine și bucătăria ta cu supă fierbinte fierbinte.)Când toată supa a fost amestecată, ar putea părea să se despartă, dar nu vă faceți griji, amestecați crema folosind blenderul de mână și se va întoarce împreună. Chiar dacă supa nu s-a despărțit, adăugați oricum crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se adaugă sarea și sucul de lămâie, se condimentează cu piper, se reîncălzește supa și se servește. Efectul de cremă din imagine a fost realizat turnând ușor o dungă de cremă pe suprafața supei și apoi rulând un băț de cocktail înainte și înapoi prin cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.