Supă De Pește

Supă De Pește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de pește. Această rețetă face 15 porții cu 163 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel, anason stelat, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Pește, Supă De Pește, și Supă Simplă De Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți toate ingredientele și îndepărtați pielea și orice oase din pește înainte de a-l tăia în chunks.In o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu, apoi adăugați ceapa, prazul, morcovul, țelina și usturoiul și gătiți timp de 10 minute până când sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați Roșia pură, dați-i un amestec și gătiți timp de 2 minute. Apoi adăugați armagnacul, anasonul stelat și pătrunjelul, amestecați-l, adăugați roșiile conservate și gătiți-l încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
ArmagnacArmagnac
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3
Adăugați bulionul de pește și șofranul și aduceți-l la fierbere. Fierbeți-l timp de 20 de minute, apoi puneți bucățile de pește, condimentați-l cu sare și piper și fierbeți încă 10 minute.Pescuiți anasonul stelar (scuzați Jocul de cuvinte) și apoi turnați o parte din conținutul tigaiei într-un lichidator, până când lichidatorul este plin. Apoi amestecați-l timp de aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Stoc De PeșteStoc De Pește
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
șofranșofran
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Turnați conținutul lichidatorului într-o altă tigaie curată printr-o sită și apoi reumpleți lichidatorul la . Continuați până când toată supa a fost amestecată. (Umplerea unui lichidator cu prea mult lichid fierbinte poate face ca lichidul să explodeze din partea superioară într-un mod spectaculos, indiferent de puterea capacului lichidatorului. Cel mai bine este să greșești din partea prudenței și să faci mai multe loturi mici, mai degrabă decât să te acoperi pe tine și bucătăria ta cu supă fierbinte fierbinte.)Când toată supa a fost amestecată, ar putea părea să se despartă, dar nu vă faceți griji, amestecați crema folosind blenderul de mână și se va întoarce împreună. Chiar dacă supa nu s-a despărțit, adăugați oricum crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se adaugă sarea și sucul de lămâie, se condimentează cu piper, se reîncălzește supa și se servește. Efectul de cremă din imagine a fost realizat turnând ușor o dungă de cremă pe suprafața supei și apoi rulând un băț de cocktail înainte și înapoi prin cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
100% Tequila Blanco100% Tequila Blanco
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane De CocktailBatoane De Cocktail

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista