Supa de pește ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 446 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 951 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de scoici, cimbru, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă De Pește, Supă De Pește, și Supă De Pește.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul și untul în fundul unei oale mari (6-qt) la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați vinul, dacă îl folosiți, și măriți focul, gătiți, descoperit până când vinul se reduce la jumătate. (Dacă nu folosiți vin, adăugați 1/4 cană de apă cu sucul de scoică.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1
Adăugați cartofii, sucul de scoici, frunza de dafin, cimbru, sare și piper și condimentul Old Bay. (Cartofii ar trebui să fie abia acoperiți cu lichidul din oală. Dacă nu, adăugați apă astfel încât să fie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Grăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se aduce la foc mic, apoi se reduce focul la mediu și se gătește, acoperit, până când cartofii sunt aproape gata, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Încălziți crema: într-o oală separată, încălziți crema până la abur (nu fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Adăugați peștele în oala cu cartofi și adăugați crema încălzită. Întoarceți-vă la aragaz. Gatiti la foc mic, neacoperit, pana cand pestele este doar fiert, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Fii cu ochii pe căldură! Dacă utilizați smântână grea dreaptă, ar trebui să puteți evita mai ușor coagularea, chiar dacă supa începe să fiarbă. Dar dacă înlocuiți smântână ușoară, jumătate și jumătate sau lapte, amestecul se va coagula probabil dacă se apropie de punctul de fierbere (unul dintre motivele pentru care îmi place să folosesc smântână grea dreaptă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Ușoară
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
3
Păstrați temperatura astfel încât abia să se aburească, dar să nu fiarbă.
4
Când peștele Tocmai este gătit, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Se amestecă pătrunjelul. Aromele se vor îmbunătăți dacă supa se odihnește cu 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
6
Serviți cu pâine crustă sau biscuiți de stridii (nu pentru versiunea fără gluten).
Supă de pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Tocanita de pește, în funcție de ingrediente, poate fi asociată cu orice, de la un alb crocant, cum ar fi Sauvignon blanc, la un spumant rossimbrox (în special pentru bouillabaisse) până la un roșu acid, cum ar fi pinot noir (în special pentru cioppino). Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.