Supă De Pesto-Mazăre Răcită

Supă De Pesto-Mazăre Răcită
Supa pesto-mazăre răcită ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 181 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de unt, cartofi Yukon gold, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Supă de mazăre răcită cu Pesto de mentă, Supă De Lapte De Castravete Pesto Răcită, și Supă De Roșii Prăjită Răcită Cu Pesto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați prazul și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
3
Adăugați cartofi și bulion. Creșteți ușor căldura și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când cartofii sunt fragede, 10 până la 15 minute. Se amestecă mazărea; se adaugă 1 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Reveniți la foc mic și gătiți până când mazărea și cartofii sunt foarte moi, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PiperPiper
BulionBulion
MazăreMazăre
SareSare
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
5
Lucrând în loturi, supă cu grijă pură într-un blender până când este foarte netedă. Se strecoară printr-o sită grosieră, apăsând puternic pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Aruncați solidele. Acoperiți și refrigerați până se răcește complet, cel puțin 2 ore. (Supa poate fi pregătită până în acest moment cu până la 1 zi înainte. Păstrați acoperit și răcit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
6
Bateți smântâna și pesto-ul în supă răcită. (Dacă supa este prea groasă, adăugați lapte sau apă câte o lingură la un moment dat pentru a se subția.) Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SupăSupă
SmântânăSmântână
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista