Supă de pescar vietnamez

Supă de pescar vietnamez
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de pescar vietnamez ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 277 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Food.com. este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de lămâie, pastă de chili măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Supă de pescar, și Supă de pescar.

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 picături de sos de soia3 picături de sos de soia1Ceapa galbena medie, tocatabulion de pui nesărat sau bulion de pui cu conținut scăzut de sodiubulion de pui nesărat sau bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu1Oreos dublu umplutpastă de chili măcinatăpastă de chili măcinată23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsos de peștesos de pește1Oreos dublu umplutdressing lamaie piperdressing lamaie piper43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie11 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa, tăiată în pene subțiriceapa, tăiată în pene subțiri4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbucăți de ananas proaspăt tăiatebucăți de ananas proaspăt tăiate1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.creveți brute, decojite și deveinedcreveți brute, decojite și deveined1511 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.somon dezosat fără piele, tăiat în bucăți de mărimea mușcăturiisomon dezosat fără piele, tăiat în bucăți de mărimea mușcăturii0Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 dovlecel mic, nedecojit și tocat1 dovlecel mic, nedecojit și tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmșalotă prăjită ,pentru garnitură (urmați instrucțiunile)șalotă prăjită ,pentru garnitură (urmați instrucțiunile)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpulpă de tamarind, înmuiată înpulpă de tamarind, înmuiată în12 lingurițe de pudră de usturoibusuioc thailandez proaspăt tocatbusuioc thailandez proaspăt tocat21 litru de lapte integral, la temperatura camereiroșii, tăiate în pene subțiriroșii, tăiate în pene subțiri12 lingurițe de pudră de usturoi1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă caldă și împinsă printr-o sităapă caldă și împinsă printr-o sită

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista