Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de pescar vietnamez ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 277 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Food.com. este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de lămâie, pastă de chili măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Supă de pescar, și Supă de pescar.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.