Supă de pere de fenicul și Comice
Supa de pere de fenicul și Comice ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 86 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, pere comice, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Comice Pear Gingered Jam, Salată de pere și andive Comice, și Supă de pere și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați baza și tulpinile din bulbii de fenicul, rezervând câteva frunze pentru garnitură. Tăiați grosolan bulbii.
Într-o tigaie medie, combinați fenicul tocat, ceapa, untul și 2 linguri. apă; acoperiți și gătiți la foc mediu-mare până când legumele sunt moale, 5 până la 7 minute.
Adăugați pere și bulion de pui; acoperiți și fierbeți până când perele sunt moi, aproximativ 5 minute. Purificați amestecul într-un blender, în loturi, dacă este necesar.
Întoarceți supa în tigaie pentru a reîncălzi. Dacă este prea gros, mai adăugați puțin bulion. Condimentează cu sare și piper alb după gust. Se toarnă în boluri și se presară cu frunze de fenicul și piper negru proaspăt măcinat.